Родители всегда очень сильно переживают за своих детей. Поэтому они часто в молитве просят подарить им здоровье и защиту от всего плохого, пишет Знай.

Эта мощная молитва поможет защитить ваших детей от жизненных трудностей, а также мужественно их преодолеть. Молитва подарит защиту от всего плохого.

Эту молитву следует читать ежедневно перед иконами с особой верой, именно тогда она будет иметь не абы какую силу и защитит вас от всех бед.

Молитва о помощи детям:

О, добрый наш пастырю и богомудрый наставник, святитель Христов Николай! Услыш нас грешных (имена), молящихся тебе и призывающих в помощь скорое предстательство твоё: выведи нас немощных, отовсюду уловляемых, всякого блага лишенных и умом от молодушия помраченных.

Потщися, угодниче Божий, не оставь нас в греховном плену, да не будем в радость врагом нашим и не умрем в лукавых деяниих наших. Моли о нас недостойных Создетеля нашего и Владыку, Ему же ты со безплотными лики предстоишь: милостива к нам сотвори Бога нашего в нынешнем житии и в будущем , да не воздаст нам по делом нашим и по нечистоте сердец наших, но по Своей благости воздаст нам. На твоё ходатайство уповающе, твоим предстательством хвалимся, твоё заступление на помощь призываем, и ко пресвятому образу твоему припадающе, помощи просим: избави нас, угоодниче Христов, от зол находящих на нас. Моли, святителю Христов Николае, Христа Бога нашего, да подаст нам мирное житие и оставление грехов ныне и присно и во веки веков.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here